страница на русском: Линия по производству чипсов и картофельной соломки
Лінія по виробництву чіпсів і картопляної соломки
Лінія призначена для виробництва високоякісних чіпсів і картопляної соломки (4 × 4 мм у перетині).
Лінія укомплектована на 100% і складається з таких машин:
- фритюрниця (437–595 у. е.) оснащена системою фільтрів і теплообмінників, що дає можливість економічно витрачати енергію (газ або електрику), отримувати хорошої якості (колір, смак). До того ж в даній фритюрниці масло безперервно фільтрується, і при дотриманні певних інструкцій, не окислюється;
- в комплект входить набір лотків;
- фритюрнитця оснащена цифровим термодатчиком;
- блок центрифуг (330 у.е.) необхідний для віджимання від води сировини що поступає у фритюрницю, що у свою чергу економить енерговитрати і забезпечує необхідну якість, а також для віджимання отриманого продукту від масла;
- машина нарізання чіпсів (210 у.е.) потрібна для рівномірного різання картоплі на чіпси і заготовки соломки;
- у комплекті два ножі що забезпечують товщину нарізкі 2 и 4 мм.;
- машина нарізання соломки (175 у.е.) ріже заготовки картоплі (2–4 мм) на соломку;
- машина внесення добавок (177 у.е.) необхідна для рівномірного внесення добавок: сіль, спеції.
Фритюрниця
Технічні параметри:
Параметри | 1104 | 1101 |
Продуктивність, лотків/год. | 80–120 | 20–30 |
Мінімальна кількість масла, що заливається, кг | 15 | 3,5 |
Кількість лотків у фритюрі | 4 | 1 |
Режим роботи | добовий | добовий |
Енергоспоживання фритюрниці на газу, кВт/год. (220 В) | 0,12 | 0,12 |
Енергоспоживання на електриці, кВт (220/380 В) | 12 | 4 |
Маса, кг | 80 | 70 |
Габаритні розміри | 1300×600×1000 мм | 1200×600×1000 мм |
Фритюрниці захищені:
- від перегріву масла;
- від перегріву тенів;
- перегріву газового теплообмінника.
Фритюрниці укомплектовані цифровим термодатчиком.
Можливе виготовлення під замовлення фритюрниці не оснащеною системою циркуляції масла, ціна таких машин буде в межах 180–250 у.е.
Основна проблема роботи у фритюрниці це якість масла. Масло не повинне окислюватися інакше продукту набуває дуже поганий смак і може бути причиною захворювання печінки.
На окислення масла робить вплив:
- швидкість змінюваності масла;
- термін зберігання;
- локальний перегрів від нагрівача;
- наявність сміття в маслі.
Останні дві проблеми вирішено конструкцією фритюрниці (1104, 1101).
Швидкість змінюваності масла
Потрібно щоб за 7 годин роботи весь об’єм масла у фритюрниці змінявся, тобто щоб фритюрниця виробляла певну кількість продукту. Фритюрницю потрібно запускати як мінімум на 4 години роботи, тому як при охолодженні масло окислюється швидше (окислювальні процеси в маслі відбуваються завжди, але при нагріві і охолодженні швидше).
Масло в роботу необхідно пускати не рідше за один раз на тиждень. Масло повинне зберігатися в темному холодному місці, герметичній тарі. Не можна, щоб фритюрниця простоювала в розігрітому стані навіть декілька хвилин, необхідно, щоб вона працювала, причому на повну потужність. Якщо не виконати хоч одну з умов — масло скисне і не буде придатне для подальшого використання.
Зважаючи на все вище переліченого ми пропонуємо фритюрниці з різним об’ємом масла (фритюрниці з меншим об’ємом масла ви згодом можете обміняти на потужнішу).
Для роботи можна використовувати як звичайну світлу соняшникову олію, кукурудзяну, «Олейну», так і фрітюрні тверді жири. Щоб смак вашої продукції виходив на рівні світових стандартів можна використовувати пальмове, кокосове масло і інші жири.
Блок центрифуг
Технічні параметри:
Продуктивність (по сирому продукту), кг | 80 |
Швидкість обертання центрифуги віджимання сировини, об/хв. | 2800 |
Швидкість обертання центрифуги віджимання продукту, об/хв. | 1450 |
Напруга живлення, В | 220 |
Споживана потужність, кВт/год. | 0,43 |
Режим роботи | добовий |
Маса, кг | 85 |
Габаритні розміри, мм | 1500×700×1300 |
Ніж нарізання чіпсів
Технічні параметри:
Продуктивність, кг/год. | 80 |
Товщина нарізання, мм | 2 и 4 |
Швидкість обертання ножа, об/хв. | 450 |
Режим роботи | добовий |
Напруга живлення, В | 220 |
Споживана потужність, кВт/ч | 0,1 |
Маса, кг | 15 |
Габаритні розміри, мм | 700×400×400 |
Ніж нарізання соломки
Технічні параметри:
Продуктивність, кг/год. | 30 |
Швидкість обертання ножа, об/хв. | 80 |
Товщина початкової скибочки, мм | 1–4 |
Режим роботи | добовий |
Напруга живлення, В | 220 |
Споживана потужність, кВт/год. | 0,1 |
Маса, кг | 15 |
Габаритні розміри, мм | 500×400×400 |
Машина внесення добавок
Технічні параметри:
Продуктивність, кг | 25 |
Швидкість обертання робочого циліндра, об/хв. | 8 |
Маса, кг | 25 |
Режим роботи | добовий |
Напруга живлення, В | 220 |
Енергоспоживання, кВт/год. | 0,12 |
Габаритні розміри, мм | 900×800×1300 |
Сировиною для виготовлення якісних світлих чіпсів і соломки можуть служити будь-які світлі види сортової картоплі: Андрета, Голандський і так далі.
100 кг готовій продукції містить 270 кг картоплі (до чищення), 35 кг масла, 1,8 кг солі.
Собівартість однієї порції чіпсів (25 гр) по сировині, енерго і трудовитратам складає приблизно 15 коп.
Продуктивність фритюрниці 1104 складає 5,2 кг/год. готового продукту (208 порцій), 1101 — 1,3 кг/год. (52 порції).
У нас ви можете подивитися і попрацювати на устаткуванні, отримати всі необхідні консультації, продегустувати продукцію. Можна побачити інше устаткування.
Працює служба консультативної підтримки по питаннях якнайкращої окупності устаткування: технічним, технологічним, економічним і правовим.
Гарантійне обслуговування — 6 місяців + ви можете придбати додаткове обслуговування — 10% від вартості устаткування за 6 місяців. Сервісне обслуговування протягом всього терміну експлуатації. До того ж устаткування має просту конструкцію і оснащено легкодоступними вузлами. Так, що у випадки поломки, вірогідність якої мала, Ви самі легко зможете, за допомогою нашої безкоштовної консультації: відремонтувати його, або просто скористатися нашими послугами сервісного обслуговування (це буде недорого).
Коментарі:
-
Ігор
6.06.2013 18:37
готовий до співпраці
-
Ігор
6.06.2013 18:38
мій тел.0679151536
-
Олександр
20.08.2013 10:50
Доброго дня. Мене зацікавило Ваше обладнання, дайте контактні телефони
-
вадим
7.10.2014 23:57
Прошу контактний телефон для консультації і замовлення.
-
Дмитро
21.11.2014 16:26
Вітаю, буду вдячний за телефон для контакту, дуже цікава пропозиція.
-
Олександр
22.11.2014 16:16
Вітаю буду вдячний за телефон.
Зацікавленність в фрітюрі і дражераторі хочу купити -
Володимир
29.09.2015 12:11
можна ваш номер.
Пропозиція цікава -
Тетяна
4.01.2016 20:29
Можна ваші координати
-
Роман
18.02.2017 12:14
Пропозиція цікава можна телефон і ціна під ключ,
-
Назар
11.04.2017 21:00
Надішліть свій номер телефону.
-
Ігор
5.11.2017 18:03
Дайте контакти телефон. Дякую