Запрошуємо розробників корисного устаткування до співпраці

страница на русском: Линия по производству чипсов и картофельной соломки

Лінія по виробництву чіпсів і картопляної соломки

Лінія призначена для виробництва високоякісних чіпсів і картопляної соломки (4 × 4 мм у перетині).

Лінія укомплектована на 100% і складається з таких машин:

  • фритюрниця (437–595 у. е.) оснащена системою фільтрів і теплообмінників, що дає можливість економічно витрачати енергію (газ або електрику), отримувати хорошої якості (колір, смак). До того ж в даній фритюрниці масло безперервно фільтрується, і при дотриманні певних інструкцій, не окислюється;
  • в комплект входить набір лотків;
  • фритюрнитця оснащена цифровим термодатчиком;
  • блок центрифуг (330 у.е.) необхідний для віджимання від води сировини що поступає у фритюрницю, що у свою чергу економить енерговитрати і забезпечує необхідну якість, а також для віджимання отриманого продукту від масла;
  • машина нарізання чіпсів (210 у.е.) потрібна для рівномірного різання картоплі на чіпси і заготовки соломки;
  • у комплекті два ножі що забезпечують товщину нарізкі 2 и 4 мм.;
  • машина нарізання соломки (175 у.е.) ріже заготовки картоплі (2–4 мм) на соломку;
  • машина внесення добавок (177 у.е.) необхідна для рівномірного внесення добавок: сіль, спеції.

Фритюрниця

Технічні параметри:

Технічні характеристики
Параметри 1104 1101
Продуктивність, лотків/год. 80–120 20–30
Мінімальна кількість масла, що заливається, кг 15 3,5
Кількість лотків у фритюрі 4 1
Режим роботи добовий добовий
Енергоспоживання фритюрниці на газу, кВт/год. (220 В) 0,12 0,12
Енергоспоживання на електриці, кВт (220/380 В) 12 4
Маса, кг 80 70
Габаритні розміри 1300×600×1000 мм 1200×600×1000 мм

Фритюрниці захищені:

  • від перегріву масла;
  • від перегріву тенів;
  • перегріву газового теплообмінника.

Фритюрниці укомплектовані цифровим термодатчиком.

Можливе виготовлення під замовлення фритюрниці не оснащеною системою циркуляції масла, ціна таких машин буде в межах 180–250 у.е.

Основна проблема роботи у фритюрниці це якість масла. Масло не повинне окислюватися інакше продукту набуває дуже поганий смак і може бути причиною захворювання печінки.

На окислення масла робить вплив:

  • швидкість змінюваності масла;
  • термін зберігання;
  • локальний перегрів від нагрівача;
  • наявність сміття в маслі.

Останні дві проблеми вирішено конструкцією фритюрниці (1104, 1101).

Швидкість змінюваності масла

Потрібно щоб за 7 годин роботи весь об’єм масла у фритюрниці змінявся, тобто щоб фритюрниця виробляла певну кількість продукту. Фритюрницю потрібно запускати як мінімум на 4 години роботи, тому як при охолодженні масло окислюється швидше (окислювальні процеси в маслі відбуваються завжди, але при нагріві і охолодженні швидше).

Масло в роботу необхідно пускати не рідше за один раз на тиждень. Масло повинне зберігатися в темному холодному місці, герметичній тарі. Не можна, щоб фритюрниця простоювала в розігрітому стані навіть декілька хвилин, необхідно, щоб вона працювала, причому на повну потужність. Якщо не виконати хоч одну з умов — масло скисне і не буде придатне для подальшого використання.

Зважаючи на все вище переліченого ми пропонуємо фритюрниці з різним об’ємом масла (фритюрниці з меншим об’ємом масла ви згодом можете обміняти на потужнішу).

Для роботи можна використовувати як звичайну світлу соняшникову олію, кукурудзяну, «Олейну», так і фрітюрні тверді жири. Щоб смак вашої продукції виходив на рівні світових стандартів можна використовувати пальмове, кокосове масло і інші жири.

Блок центрифуг

Технічні параметри:

Технічні характеристики
Продуктивність (по сирому продукту), кг 80
Швидкість обертання центрифуги віджимання сировини, об/хв. 2800
Швидкість обертання центрифуги віджимання продукту, об/хв. 1450
Напруга живлення, В 220
Споживана потужність, кВт/год. 0,43
Режим роботи добовий
Маса, кг 85
Габаритні розміри, мм 1500×700×1300

Ніж нарізання чіпсів

Технічні параметри:

Технічні характеристики
Продуктивність, кг/год. 80
Товщина нарізання, мм 2 и 4
Швидкість обертання ножа, об/хв. 450
Режим роботи добовий
Напруга живлення, В 220
Споживана потужність, кВт/ч 0,1
Маса, кг 15
Габаритні розміри, мм 700×400×400

Ніж нарізання соломки

Технічні параметри:

Технічні характеристики
Продуктивність, кг/год. 30
Швидкість обертання ножа, об/хв. 80
Товщина початкової скибочки, мм 1–4
Режим роботи добовий
Напруга живлення, В 220
Споживана потужність, кВт/год. 0,1
Маса, кг 15
Габаритні розміри, мм 500×400×400

Машина внесення добавок

Технічні параметри:

Технічні характеристики
Продуктивність, кг 25
Швидкість обертання робочого циліндра, об/хв. 8
Маса, кг 25
Режим роботи добовий
Напруга живлення, В 220
Енергоспоживання, кВт/год. 0,12
Габаритні розміри, мм 900×800×1300

Сировиною для виготовлення якісних світлих чіпсів і соломки можуть служити будь-які світлі види сортової картоплі: Андрета, Голандський і так далі.

100 кг готовій продукції містить 270 кг картоплі (до чищення), 35 кг масла, 1,8 кг солі.

Собівартість однієї порції чіпсів (25 гр) по сировині, енерго і трудовитратам складає приблизно 15 коп.

Продуктивність фритюрниці 1104 складає 5,2 кг/год. готового продукту (208 порцій), 1101 — 1,3 кг/год. (52 порції).

У нас ви можете подивитися і попрацювати на устаткуванні, отримати всі необхідні консультації, продегустувати продукцію. Можна побачити інше устаткування.

Працює служба консультативної підтримки по питаннях якнайкращої окупності устаткування: технічним, технологічним, економічним і правовим.

Гарантійне обслуговування — 6 місяців + ви можете придбати додаткове обслуговування — 10% від вартості устаткування за 6 місяців. Сервісне обслуговування протягом всього терміну експлуатації. До того ж устаткування має просту конструкцію і оснащено легкодоступними вузлами. Так, що у випадки поломки, вірогідність якої мала, Ви самі легко зможете, за допомогою нашої безкоштовної консультації: відремонтувати його, або просто скористатися нашими послугами сервісного обслуговування (це буде недорого).

Коментарі:

  1. Ігор 6.06.2013 18:37

    готовий до співпраці

  2. Ігор 6.06.2013 18:38

    мій тел.0679151536

  3. Олександр 20.08.2013 10:50

    Доброго дня. Мене зацікавило Ваше обладнання, дайте контактні телефони

  4. вадим 7.10.2014 23:57

    Прошу контактний телефон для консультації і замовлення.

  5. Дмитро 21.11.2014 16:26

    Вітаю, буду вдячний за телефон для контакту, дуже цікава пропозиція.

  6. Олександр 22.11.2014 16:16

    Вітаю буду вдячний за телефон.
    Зацікавленність в фрітюрі і дражераторі хочу купити

  7. Володимир 29.09.2015 12:11

    можна ваш номер.
    Пропозиція цікава

  8. Тетяна 4.01.2016 20:29

    Можна ваші координати

  9. Роман 18.02.2017 12:14

    Пропозиція цікава можна телефон і ціна під ключ,

  10. Назар 11.04.2017 21:00

    Надішліть свій номер телефону.

  11. Ігор 5.11.2017 18:03

    Дайте контакти телефон. Дякую