Популярні рецепти сухариків до пива
Сухарі звичайні
Рецепт на 700 м борошна
- У теплу воду вносимо дріжджі 40 м і 1,5 ст. ложки цукру
- Ставимо в тепле місце на 40 хв
- Вносимо одну чайну ложку солі
- Розчин виливаємо в тісто і робимо заміс (обминку)
- Ставимо в тепле місце на 40 хв
- Робимо обминку і ставимо в тепле місце на 40 хв
- Повторимо пункт 6.
- На формувателі робимо форму і закладаємо у формочки (устаткування — формочки 2$ і формуватель 50$)
- Ставимо в тепле місце на 40 хв
- При температурі 160°С випікаємо близько 40 хв (устаткування — хлебопекарская пекти 250$)
- Змазуємо хлібці водою і залишаємо на 1 добу — процес дубління (Розпилювач води для прасування — 1$)
- На машині для різки ріжемо (устаткування — машина для різки 200$)
- Вносимо добавки (устаткування — машина внесення добавок 115$)
- У грубці підсушуємо (хлебопекарская піч)
- Запаковуємо (паковальный комплекс 700$ чи інші способи)
Сухарі російські
Рецепт на 700 м борошна
- У теплу воду вносимо дріжджі 40 м і 1,5 ст. ложки цукру
- Ставимо в тепле місце на 40 хв
- Вносимо одну чайну ложку солі
- Розчин виливаємо в тісто і робимо заміс (обминку)
- Ставимо в тепле місце на 40 хв
- Робимо обминку і ставимо в тепле місце на 40 хв
- Повторимо пункт 6.
- На формувателі робимо форму і закладаємо у формочки (устаткування — формочки 2$ і формуватель 50$)
- Ставимо в тепле місце на 40 хв
- При температурі 160°С випікаємо близько 40 хв (устаткування — хлебопекарская піч 250$)
- Змазуємо хлібці водою і залишаємо на 1 доба — процес дубління (Розпилювач води для прасування — 1$)
- На машині для різки ріжемо (устаткування — машина для різки 200$)
- Жаримо у фритюрниці (устаткування — фритюрниця 185$)
- На центрифузі забираємо надлишки жиру (центрифуга 150$)
- Вносимо добавки (машина внесення добавок 115$)
У дужках дані застосовуваного устаткування і його ціна
Сухарі міські
Із дріжджового опарного тесту розкотити джгут, розрізати його на шматки вагою по 20-25 г, а потім розкотити так щоб довжина їх була 7-8 см покласти рядами на лист, змазаний олією, і придавити краї сухарних плиток пальцями обох рук. Після повної расстойки сухарні плитки змазати яйцями і випікати при 230-240°С. Через 24 години після випічки нарізати сухарні плитки скибочками товщиною 1,5-2 см і сушити на добре витертих листах при 200-220°С. Коли одна сторона сухаря підрум'яниться, перевернути на іншу. Якщо сухарі сушать на сітках то повертати їх не треба.
Довжина сухаря 100-110 мм, висота не нижче 48 мм і товщина 13-15 мм. У 1 кг сухарів повинне бути 50-55 штук
Склад:
- борошно — 750;
- цукор — 160;
- олія вершкове — 120;
- яйця — 10;
- дріжджі — 16;
- сіль — 8;
- вода — 360;
- олія рослинне рафіноване для змащення листів — 5.
Вихід — 1 кг.
Сухарі мигдальні
Сформовать сухарі як зазначений вище, але з більш загостреними кінцями. Змазати сухарі по обидва боки яйцями розведеними водою, і посипати дрібно рубаним мигдалем, змішаним з цукром. Сушити сухарі на листі при 150-170°С.
Довжина мигдальних сухарів 14-16 см.
Склад:
- борошно — 641;
- цукор — 88;
- олія вершкове — 96;
- дріжджі — 16;
- олія для опилювання — 50;
- олія рафіноване для змащення листів — 4;
- яйця для змащення сухарних плиток — 16;
- мигдаль для обробки — 80;
- цукор для обробки — 32;
- яйця для змащення виробу — 22;
- вода — 80.
Вихід — 1 кг (35-40).
Сухарі докторські
Приготувати сухарі, як описано вище.
Розмір готових сухарів 60-80×45-50×12-14 мм.
Склад:
- борошно — 970;
- цукор — 102;
- олія вершкове — 20;
- дріжджі — 20;
- сіль — 7,6;
- вода — 470;
- борошно для опилювання — 32;
- олія рослинне рафіноване для змащення листів — 5;
- яйця для змащення виробів — 20.
Вихід 1 кг. (70-75 шт).
Сухарі дитячі
Дріжджове опарне тісто розділити на шматки вагою 75-80 г, розкотити у виді джгутів так, щоб довжина їх відповідала довжині листа, і укласти униз швом на лист, змазаний олією. Усього на лист покласти сімох джгутів. Після повної расстойки змазати джгути яйцями випікати при 230-240°С, а через 24 години після випічки нарізати шматочками довжиною 1,5 см, укласти розрізом у верх на сухі аркуші і сушити при 200-220°С доти, поки вони не зарум'яняться. Потім перевернути сухарі і продовжувати сушіння доти, поки виробу не придбають золотаве фарбування
Склад:
- борошно — 913;
- цукор — 144;
- олія — 19;
- дріжджі — 19;
- сіль — 10;
- вода — 460.
Вихід 1 кг.
Сухарі слов'янські
Випекти сухарні плитки з опарного тесту з великою кількістю здоби і нарізати їх, як зазначено вище. Яйця з водою розмішати веничком і пензликом змочити сухарі по обидва боки. Через 5 хвилин сухарі посипати цукром, і укласти плашмя на лист і сушити при 150-160°С.
Щоб цукор при сушінні не розплавився, потрібно:
- Брати цукор з великими кристалами.
- Несильно змазувати сухарі змащенням
- Сушити виробу при відкритих двер чи печі жарочного шафи
- Висушені сухарі зсипати з листа обережно щоб зберегти їх форму
Розмір готових сухарів 77×38×17.
Склад:
- борошно — 641;
- цукор — 203;
- олія вершкове — 81;
- дріжджі — 13,5;
- сіль — 7;
- вода — 320;
- борошно для підпилювання — 34;
- олія рафинированое для змащення листів — 3;
- цукор для посипання — 169;
- яйця для змащення сухарних плиток — 13;
- яйця для змащення виробів — 14;
- вода — 68.
Вихід 1 кг.
Сухарі дорожні
Приготувати дріжджове тісто, розділити на шматки, розкотити джгути, нарізати на шматочки вагою по 20-25 г, кожен шматочок розкотити так, щоб довжина його була 7-8 см, і укласти рядами на лист, змазаний олією. Поле повної расстойки сухарні плитки змазати яйцями і випікати при 230-240°С. Сушити сухарі при температурі 200-220°С коли одна сторона підрум'яниться, сухарі перевернутися
Розмір готових сухарів 100×120×13 мм.
Склад:
- борошно — 1000;
- цукор — 52;
- дріжджі — 10;
- сіль — 10;
- вода — 450;
- борошно для опилювання — 52;
- олія рослинне рафіноване для змащення листів — 5;
- яйця для змащення сухарів — 21.
Вихід 1 кг.
В даний час Ви можете замовити і купити будь-як устаткування, що виставлене на сайте, крім гармати для вибуху зерна й устаткування для упакування в стаканчики супів і каш (розробка ще не закінчена). На наших робочих площах Ви можете побачити і спробувати будь-яке устаткування в роботі.
Мой блог находят по следующим фразам
- піролізний котел
- Вібростіл для тротуарної плитки
- Вирощування вешенок в домашніх умовах
- вирощування печериць
- печериці вирощування
- вирощування шампіньйонів