Запрошуємо розробників корисного устаткування до співпраці

Популярні рецепти сухариків до пива

Сухарі звичайні

Рецепт на 700 м борошна

  1. У теплу воду вносимо дріжджі 40 м і 1,5 ст. ложки цукру
  2. Ставимо в тепле місце на 40 хв
  3. Вносимо одну чайну ложку солі
  4. Розчин виливаємо в тісто і робимо заміс (обминку)
  5. Ставимо в тепле місце на 40 хв
  6. Робимо обминку і ставимо в тепле місце на 40 хв
  7. Повторимо пункт 6.
  8. На формувателі робимо форму і закладаємо у формочки (устаткування — формочки 2$ і формуватель 50$)
  9. Ставимо в тепле місце на 40 хв
  10. При температурі 160°С випікаємо близько 40 хв (устаткування — хлебопекарская пекти 250$)
  11. Змазуємо хлібці водою і залишаємо на 1 добу — процес дубління (Розпилювач води для прасування — 1$)
  12. На машині для різки ріжемо (устаткування — машина для різки 200$)
  13. Вносимо добавки (устаткування — машина внесення добавок 115$)
  14. У грубці підсушуємо (хлебопекарская піч)
  15. Запаковуємо (паковальный комплекс 700$ чи інші способи)

Сухарі російські

Рецепт на 700 м борошна

  1. У теплу воду вносимо дріжджі 40 м і 1,5 ст. ложки цукру
  2. Ставимо в тепле місце на 40 хв
  3. Вносимо одну чайну ложку солі
  4. Розчин виливаємо в тісто і робимо заміс (обминку)
  5. Ставимо в тепле місце на 40 хв
  6. Робимо обминку і ставимо в тепле місце на 40 хв
  7. Повторимо пункт 6.
  8. На формувателі робимо форму і закладаємо у формочки (устаткування — формочки 2$ і формуватель 50$)
  9. Ставимо в тепле місце на 40 хв
  10. При температурі 160°С випікаємо близько 40 хв (устаткування — хлебопекарская піч 250$)
  11. Змазуємо хлібці водою і залишаємо на 1 доба — процес дубління (Розпилювач води для прасування — 1$)
  12. На машині для різки ріжемо (устаткування — машина для різки 200$)
  13. Жаримо у фритюрниці (устаткування — фритюрниця 185$)
  14. На центрифузі забираємо надлишки жиру (центрифуга 150$)
  15. Вносимо добавки (машина внесення добавок 115$)

У дужках дані застосовуваного устаткування і його ціна

Сухарі міські

Із дріжджового опарного тесту розкотити джгут, розрізати його на шматки вагою по 20-25 г, а потім розкотити так щоб довжина їх була 7-8 см покласти рядами на лист, змазаний олією, і придавити краї сухарних плиток пальцями обох рук. Після повної расстойки сухарні плитки змазати яйцями і випікати при 230-240°С. Через 24 години після випічки нарізати сухарні плитки скибочками товщиною 1,5-2 см і сушити на добре витертих листах при 200-220°С. Коли одна сторона сухаря підрум'яниться, перевернути на іншу. Якщо сухарі сушать на сітках то повертати їх не треба.

Довжина сухаря 100-110 мм, висота не нижче 48 мм і товщина 13-15 мм. У 1 кг сухарів повинне бути 50-55 штук

Склад:

  • борошно — 750;
  • цукор — 160;
  • олія вершкове — 120;
  • яйця — 10;
  • дріжджі — 16;
  • сіль — 8;
  • вода — 360;
  • олія рослинне рафіноване для змащення листів — 5.

Вихід — 1 кг.

Сухарі мигдальні

Сформовать сухарі як зазначений вище, але з більш загостреними кінцями. Змазати сухарі по обидва боки яйцями розведеними водою, і посипати дрібно рубаним мигдалем, змішаним з цукром. Сушити сухарі на листі при 150-170°С.

Довжина мигдальних сухарів 14-16 см.

Склад:

  • борошно — 641;
  • цукор — 88;
  • олія вершкове — 96;
  • дріжджі — 16;
  • олія для опилювання — 50;
  • олія рафіноване для змащення листів — 4;
  • яйця для змащення сухарних плиток — 16;
  • мигдаль для обробки — 80;
  • цукор для обробки — 32;
  • яйця для змащення виробу — 22;
  • вода — 80.

Вихід — 1 кг (35-40).

Сухарі докторські

Приготувати сухарі, як описано вище.

Розмір готових сухарів 60-80×45-50×12-14 мм.

Склад:

  • борошно — 970;
  • цукор — 102;
  • олія вершкове — 20;
  • дріжджі — 20;
  • сіль — 7,6;
  • вода — 470;
  • борошно для опилювання — 32;
  • олія рослинне рафіноване для змащення листів — 5;
  • яйця для змащення виробів — 20.

Вихід 1 кг. (70-75 шт).

Сухарі дитячі

Дріжджове опарне тісто розділити на шматки вагою 75-80 г, розкотити у виді джгутів так, щоб довжина їх відповідала довжині листа, і укласти униз швом на лист, змазаний олією. Усього на лист покласти сімох джгутів. Після повної расстойки змазати джгути яйцями випікати при 230-240°С, а через 24 години після випічки нарізати шматочками довжиною 1,5 см, укласти розрізом у верх на сухі аркуші і сушити при 200-220°С доти, поки вони не зарум'яняться. Потім перевернути сухарі і продовжувати сушіння доти, поки виробу не придбають золотаве фарбування

Склад:

  • борошно — 913;
  • цукор — 144;
  • олія — 19;
  • дріжджі — 19;
  • сіль — 10;
  • вода — 460.

Вихід 1 кг.

Сухарі слов'янські

Випекти сухарні плитки з опарного тесту з великою кількістю здоби і нарізати їх, як зазначено вище. Яйця з водою розмішати веничком і пензликом змочити сухарі по обидва боки. Через 5 хвилин сухарі посипати цукром, і укласти плашмя на лист і сушити при 150-160°С.

Щоб цукор при сушінні не розплавився, потрібно:

  1. Брати цукор з великими кристалами. 
  2. Несильно змазувати сухарі змащенням
  3. Сушити виробу при відкритих двер чи печі жарочного шафи
  4. Висушені сухарі зсипати з листа обережно щоб зберегти їх форму

Розмір готових сухарів 77×38×17.

Склад:

  • борошно — 641;
  • цукор — 203;
  • олія вершкове — 81;
  • дріжджі — 13,5;
  • сіль — 7;
  • вода — 320;
  • борошно для підпилювання — 34;
  • олія рафинированое для змащення листів — 3;
  • цукор для посипання — 169;
  • яйця для змащення сухарних плиток — 13;
  • яйця для змащення виробів — 14;
  • вода — 68.

Вихід 1 кг.

Сухарі дорожні

Приготувати дріжджове тісто, розділити на шматки, розкотити джгути, нарізати на шматочки вагою по 20-25 г, кожен шматочок розкотити так, щоб довжина його була 7-8 см, і укласти рядами на лист, змазаний олією. Поле повної расстойки сухарні плитки змазати яйцями і випікати при 230-240°С. Сушити сухарі при температурі 200-220°С коли одна сторона підрум'яниться, сухарі перевернутися

Розмір готових сухарів 100×120×13 мм.

Склад:

  • борошно — 1000;
  • цукор — 52;
  • дріжджі — 10;
  • сіль — 10;
  • вода — 450;
  • борошно для опилювання — 52;
  • олія рослинне рафіноване для змащення листів — 5;
  • яйця для змащення сухарів — 21.

Вихід 1 кг.

В даний час Ви можете замовити і купити будь-як устаткування, що виставлене на сайте, крім гармати для вибуху зерна й устаткування для упакування в стаканчики супів і каш (розробка ще не закінчена). На наших робочих площах Ви можете побачити і спробувати будь-яке устаткування в роботі.

Мой блог находят по следующим фразам

Відповіді на запитання

Додати коментар

Реквізити Майстерні своєї справи

Адреса і телефони:

Україна, Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. Куколівське шосе 5/1А,
тел./факс +38 (05235) 7 41 13,
+380 (68) 408 39 56 — будівельне обладнання, шлакоблочні вібропреси
+380 (50) 984 5 684 — будівельне обладнання, шлакоблочні вібропреси
+380 (67) 561 22 71 — решта обладнання
ICQ: 491675177
e-mail: msd@inbox.ru